home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Απαντήσεις για το δυσθεώρητο χρέος των 1.091.201 ευρώ ζητά ο Λαμπρόπουλος από Κωστούρο

Απαντήσεις αναφορικά με το δυσθεώρητο χρέος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου προς τη ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών και τη συνεπακόλουθη διαταγή πληρωμής των 1.091.201 ευρώ ζητά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Ήδη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης εξέφρασε την απορία του για την απροειδοποίητη -όπως τη χαρακτήρισε- ενέργεια της ΔΕΥΑΑΡ-Μ. Λίγες ώρες αργότερα έλαβε σκληρή απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Πέτρο Διολίτση, ο οποίος με δήλωσή του 24 ώρες μετά την έκδοση της Διαταγής Πληρωμής, δείχνει ότι δεν αφήνει άλλα περιθώρια στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου για καθυστερήσεις στην αποπληρωμή του δυσθεώρητου χρέους. 

Ο κ. Λαμπρόπουλος απευθυνόμενος επί προσωπικού προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, και με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξής του «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», που καταφερόταν εναντίον του, σημειώνει τα εξής:

«Η πλέον των 9 ετών παραμονή σας στο δημαρχιακό θώκο σας δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι θα είστε εσαεί δήμαρχος με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση σας και να γίνεστε αλαζόνας.

Πίσω από τις συνεχείς και εμμονικές δηλώσεις σας, κρύβεται η προσπάθειά σας να τρομοκρατήσετε τους πολίτες και να αποτρέψετε νέους και υγιείς πολιτικά Ναυπλιώτες να ασχοληθούν με τα κοινά. Ανθρώπους που βιοπορίζονται από το επάγγελμά τους και όχι από το δημοτικό χρήμα.

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεστε ότι η μόνη υποχρέωσή σας για τη λειτουργία του Βιολογικού είναι να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ούτε φυσικά να εποπτεύετε τη λειτουργία του και ποτέ να καταγγέλλετε στις αρμόδιες αρχές και στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, τις δυσμενείς συνέπειες από τη μη σωστή λειτουργία του.

– Σας καλώ άμεσα να απαντήσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο και το Ναυπλιακό λαό ΔΗΜΟΣΙΑ και με στοιχεία για τα κάτωθι:

1. Σε τι ύψος ανέρχεται το χρέος που παραλάβατε το έτος 2012 στη ΔΕΥΑΝ;

2. Σε τι ύψος βρίσκεται αυτό σήμερα;

3. Τι σχέδιο έχετε, εάν έχετε για την οικονομική εξυγίανση της ΔΕΥΑΝ;

4. Ποια είναι η οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΡΜ;

5. Με ποιον τρόπο σκοπεύετε να την αποπληρώσετε (προφανώς μέσω του χαρατσιού που βάλατε στους πολίτες εν μέσω πανδημίας!)

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ;

Εάν ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε τον πολιτικό ψεύτη της Πόλης μας μπορείτε εύκολα να τον βρείτε κοιτάζοντας τον καθρέπτη, αφού με τις ενέργειες και τις παραλείψεις σας, κυρίως τις παραλείψεις σας έχετε καταστήσει την Πόλη μας για πρώτη φορά στην ιστορία της, ουραγό μεταξύ των πόλεων της Πελοποννήσου!

Υ.Γ. Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button