home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαFeatured

Κορωνοϊός: Κλείνουν και άλλα σχολικά τμήματα σε Άργος και Δαλαμανάρα λόγω κρουσμάτων

Συνεχίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία της Αργολίδας, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε το κλέισιμο και άλλων τμημάτων σε Άργος και Δαλαμανάρα.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνης Δουράνου, ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και μίας τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας, από σήμερα 13/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων Covid 19.

Έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια Σχολική Επιτροπή για τον προγραμματισμό απολύμανσης. Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών θα ειδοποιηθούν μέσω των σχολείων τους για τη διαδικασία ιχνηλάτησης και για το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, η οποία πραγματοποιείται πρωινές ώρες.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων, σύμφωνα με τα υγειονομικά Πρωτόκολλα, που μας έχουν κοινοποιηθεί και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19». 

Απολυμάνσεις στο Άργος

Η Β΄βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους – Μυκηνών μετά την ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας λόγω κρουσμάτων COVID 19, των σχολικών τμημάτων Β3 και Β4 του 3ου ΓΕΛ Άργους, Γ3 και Γ4 του 4ου Γυμνασίου Άργους, πραγματοποίησε σχολαστική απολύμανση σε όλους τους χώρους του 3ου ΓΕΛ Άργους καθώς και του 4ου Γυμνασίου Άργους για την προστασίας της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και σχολικού προσωπικού.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button