Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Χρήστος Καρούζος: Κραυγαλέα υποβάθμιση του νοσοκομείου Άργους

Χρήστος Καρούζος: Κραυγαλέα υποβάθμιση του νοσοκομείου Άργους

Σχετικά

Σε επιστολή του ο δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με την παράταξη «νέοι δρόμοι για την Πελοπόννησο» Χρήστος Καρούζος επισημαίνει: 

“Εύλογες απορίες προκάλεσε δημοσίευμα που αναφέρεται στην προκήρυξη τριών μόνο θέσεων ιατρών για το Νοσοκομείο Άργους.

Με βάση το δημοσίευμα, για το Νοσοκομείο Άργους, το μεγαλύτερο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, προκηρύσσονται 3 θέσεις ιατρών παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, ενώ προκηρύσσονται 7 θέσεις για το Ναύπλιο και 21 για την Τρίπολη.

Εσκεμμένα υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο Άργους;

Ενώ είναι γνωστό ότι σε συνθήκες πανδημίας, συνθήκες ελάχιστης στήριξης του ΕΣΥ από την Κυβέρνηση, το Νοσοκομείο Άργους έχει αναλάβει το μεγαλύτερο φορτίο της υγειονομικής περίθαλψης της Αργολίδας, υποβαθμίζεται. Άγνωστο για ποιους λόγους.

Οι διοικήσεις των Νοσοκομείων μας, οι βουλευτές της Αργολίδας πρέπει μαζί με το υγειονομικό προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζομένους) να αποτρέψουν την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Άργους”.

Σημειώνουμε ότι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης που χτες επισκέφθηκε τα νοσοκομεία της Αργολίδας, υποσχέθηκε πως προσεχώς θα προκηρυχθούν και άλλες οργανικές θέσεις γιατρών για τα δύο νοσοκομεία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Αριθμοί :

Home design

Πρόσφατα σχόλια