Home design
home design

Λαμπρόπουλος: Άργος και Κόρινθος διέθεσαν ανέπαφα θερμόμετρα στα σχολεία αλλά όχι το Ναύπλιο

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

Τη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για τη διαχείρηση της πανδημίας και τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων ζητά ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, που αναφέρεται επίσης και στο θέμα της ρύπανσης του Αργολικού κόλπου από τα λύματα που χύνονται ανεξέλεγκτα στη θάλασσα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Στο προσκήνιο της επικαιρότητας της τοπικής μας κοινωνίας βρίσκονται αφενός ,η έξαρση της πανδημίας και αφετέρου η ρύπανση και η αφόρητη δυσοσμία  που προέρχεται από τη λειτουργία ή μη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Ως προς την έξαρση της πανδημίας, η οποία έκανε την εμφάνιση της και σε πολλά σχολεία του δήμου μας λεκτέα τα ακόλουθα:

  • Σε πάρα πολλούς γειτονικούς δήμους (Άργος και Κόρινθος) η δημοτική αρχή διέθεσε ανέπαφα θερμόμετρα σε όλα τα σχολεία και τα παιδιά θερμομετρούνται πριν μπουν στην αίθουσα ,έτσι ώστε όποια παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού απομακρύνονται από το σχολείο και αποφεύγεται η διασπορά .Στο δήμο μας αυτό, δυστυχώς, δεν έγινε και σε αυτό φέρει ακέραια την ευθύνη ο Δήμαρχος .
  • Ως προς το μείζον θέμα της ρύπανσης της θαλάσσιας και χερσαίας ζώνης από τα απόβλητα του βιολογικού η παρούσα δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη στο μέτρο που της αναλογεί καθώς όφειλε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της και να φαινόταν συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στο διαχειριστή του βιολογικού αφού η οφειλή της αγγίζει το 1 εκ. Ευρώ και η έκδοση διαταγής προς πληρωμή είναι προ των πυλών.

Ζητώ με το παρόν:

  • Την άμεση σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου ο κ. Κωστούρος να ενημερώσει επίσημα τους πολίτες της Πόλης μας  ως έχει υποχρέωση και οι πολίτες το δικαίωμα, για τη διαχείρηση της πανδημίας και τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων.
  • Την ενημέρωση των πολιτών μέσω απευθείας μετάδοσης της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Διαδικτύου, για το θέμα της ρύπανσης της θαλάσσιας και χερσαίας ζώνης του Δήμου μας από το Βιολογικό καθαρισμό.

Γιατί οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν κ. Δήμαρχε.

Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες της Πόλης μας, ότι από τη θέση που με επέλεξαν να υπηρετήσω τα κοινά, θα είμαι Παρών!»

Επίθεση Κωστούρου σε Λαμπρόπουλο: Τον κατηγορεί για λαϊκισμό και άγνοια

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis