home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση για το σύστημα πυρόσβεσης στις Μυκήνες

Την δημοπράτηση του έργου εγκατάστασης συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (Β΄ Φαση), σχετικά με τον έλεγχο πληρότητας και ορθότητας του φακέλου δικαιολογητικών συμμετοχής στη Β.Ι. Φάση του διαγωνισμού του προεπιλεγέντος υποψηφίου για τον δημόσιο διεθνή διαγωνισμό -με ανταγωνιστικό διάλογο-, με αντικείμενο την επιλογή ιδιωτικού φορέα σύμπραξης για το έργο μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα (μαρίνας) Ναυπλίου.

Εγκρίθηκε επίσης από την Οικονομική Επιτροπή σήμερα, η υποβολή πρότασης ένταξης στο Ε. Π Πελοπόννησος του οδικού έργου Μύλοι – Κιβέρι – Αστρος – Τυρός – Λεωνίδιο – Φωκιανός – Κυπαρίσσι (τμήμα παράκαμψης Ξεροπήγαδου), με προϋπολογισμό 14.000.000 ευρώ.

Οικονομική Επιτροπή Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Ακόμα, εγκρίθηκε και η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της κατασκευής κόμβων στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Κορινθίας, έργο προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Εξ άλλου, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της δημοπρασίας του προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργου συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, καθώς επίσης και το 1ο πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά στην ανάδειξη μειοδότη του έργου συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Καλαμάτα – Τσακώνα – Καλό Νερό – Κυπαρισσία, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια προς τις μητροπόλεις της περιοχής της ως κατεπείγουσα ανάγκη στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της covid-19.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button