home design 800x400

Σοβαρή καταγγελία: Ανοιχτά γυμναστήρια στο Ναύπλιο;

Γυμναστές λειτουργούν ακόμα και στην καρδιά της πόλης, μέσα σε «τρύπες», πίσω από κλειδωμένες σιδερένιες πόρτες. Ανενόχλητοι μπαινοβγαίνουν αθλούμενοι που φροντίζουν το σώμα τους παράνομα, εις βάρος των επαγγελματιών που παραμένουν κλειστοί. Μία σοβαρή καταγγελία από ανθρώπους που ξέρουν αλλά δεν μιλούν, αλλά και δημόσια από ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στο Ναύπλιο.

Η επαγγελματίας του χώρου αναφέρεται στα έξοδα που καταβάλλει για να συντηρεί μία κλειστή και με μηδενικά έσοδα επιχείρηση και στην τήρηση του νόμου από πλευράς της. Τελικά αναρωτιέται: «Ντροπή για ποιους; Για τους συναδέλφους και μη, για τους συμμετέχοντες ή για τις αρμόδιες αρχές που δεν κάνουν τη δουλειά τους;»

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει σε ανάρτησή της στα social media:

Σήμερα πήγα στο αρμόδιο γραφείο να ανανεώσω την άδεια του γυμναστηρίου μου.

Κάθε πέντε χρόνια καταβάλλω 200€ για να μπορώ  να λειτουργώ ΝΟΜΙΜΑ.

Πριν πέρασα απο το λογιστή μου για να του πληρώσω τη μηνιαία οικονομική υποχρέωση απέναντι του.

Δεκαπέντε μέρες πριν, πλήρωσα τον Φ.Π.Α.

Συμβάλλω με απίστευτη υπομονή,στην προσπάθεια που γίνεται να συγκρατηθεί η εξάπλωση της νόσου, προστατευοντας τους άλλους και τον εαυτό μου!

Απο παντού έρχονται μυνήματα για συναδέλφους και μη, που λειτουργούν ακόμα και στην καρδιά της πόλης μέσα σε «τρύπες», πίσω απο κλειδωμενες σιδερένιες πόρτες. Ανενόχλητοι μπαινοβγαίνουν αθλούμενοι που φροντίζουν το σώμα τους, εις βάρος όλων!

Το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ντροπή για ποιους; Για τους συναδέλφους και μη, για τους συμμετέχοντες ή για τις αρμόδιες αρχές που δεν κάνουν τη δουλειά τους;

Σχόλια

Exit mobile version