Home design
home design

Ναύπλιο: Έβαλε ο Άγιος Αναστάσιος το χέρι του και γλίτωσαν τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου

efkaliptos-proto-gimnasio-nafplio_3

Έβαλε ο Άγιος Αναστάσιος το χέρι του, σχολίασε η σχολική κοινότητα, και ευτυχώς το κομμάτι του τεράστιου ευκάλυπτου που έσπασε και έπεσε στο προαύλιο δεν προκάλεσε ατύχημα με φοβερές επιπτώσεις.

Το συμβάν έγινε στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου τα ξημερώματα της Δευτέρας, δίπλα στην κεντρική είσοδο του σχολείου, στην πλαϊνή πλευρά, μια μέρα κατά την οποία δεν γίνονται μαθήματα, λόγω της τοπικής αργίας, αφού η πόλη γιορτάζει τον πολιούχο της.

 

Ένα μεγάλο κλαδί από τον ευκάλυπτο που βρίσκεται έξω από τα κάγκελα του σχολείου, έσπασε και έπεσε μέσα στο προαύλιο. Έκπληκτοι όσοι περνούν σήμερα Δευτέρα από το σχολείο το οποίο είναι κλειστό, παρατηρούν ότι το μεγάλο κλαδί έχει πέσει στο σημείο που οι μαθητές αφήνουν τα ποδήλατά τους, αλλά και στο σημείο απ΄ όπου περνούν για να κάνουν τη γυμναστική τους.

 

Ο δυνατός αέρας είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το δέντρο, κάτι που συνέβη τη νύχτα ή τα ξημερώματα, αφού σύμφωνα με περιοίκους, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, το κλαδί δεν είχε κοπεί.

 

Πολλοί φοβούνται ότι ένα ακόμα μεγάλο κλαδί είναι έτοιμο να σπάσει και να πέσει από τη μεριά του δρόμου, περίπτωση στην οποία μπορεί να προκαλέσει ατύχημα σε περαστικούς ή αυτοκίνητα.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis