home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός: Τα “στρίβει” ο Γώγος για το άνοιγμα των σχολείων

Ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος και μέλος της Επιτροπής μίλησε στον ΑΝΤ1, όπου και δεν απέκλεισε το γεγονός να ληφθούν νέα μέτρα καθώς το ιικό φορτίο παραμένει. Ακόμα και το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων, είπε, δεν είναι δεδομένο ακόμη.

Σχετικά με την λήψη νέων μέτρων ο κύριος Γώγος είπε πως η δημόσια υγεία είναι το πιο σημαντικό και έτσι είπε «Στο τραπέζι είναι όλα, πάντα, όταν υπάρχει μία πανδημία δεν αποκλείεται τίποτα στα μέτρα».

Ακόμη αναφορικά με το θέμα που προκύπτει από τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων στην Αττική, υπογράμμισε πως μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο πρόβλημα «γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά».

«Την Παρασκευή που θα συνεδριάσουμε θα δούμε τα κυλιόμενα δεδομένα της εβδομάδας», είπε, όπως άλλωστε γίνεται κάθε Παρασκευή σχετική συνεδρίαση από την Επιτροπή.

Όσον αφορά τα γυμνάσια και τα λύκεια ξεκαθάρισε πως είναι ειλημμένη απόφαση το άνοιγμα του όμως σε καμία περίπτωση δεν απέκλεισε να μην ανοίξουν εφόσον τα πράγματα χειροτερέψουν καθώς τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button