Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Κοινωνία Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια - Λύκεια

Ανοίγουν 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια – Λύκεια

Σχετικά

Βέβαιο θεωρείται ότι τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας, δηλαδή Γυμνάσια και Λύκεια θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου. Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, αναμένεται να δοθεί και τυπικά το πράσινο φως από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα.

Άλλωστε, όπως είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, το άνοιγμα και των υπόλοιπων βαθμίδων αποτελούσε προτεραιότητα για την κυβέρνηση, μετά και το άνοιγμα των Δημοτικών.

Η κυβέρνηση είναι θετική για το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων ακόμα και… αύριο, ωστόσο αυτό απαιτεί προετοιμασία. Για τον λόγο αυτό, οι καθηγητές από Δευτέρα θα πάνε στις σχολικές μονάδες, θα γίνουν οι αναγκαίες προετοιμασίες στις σχολικές τάξεις έτσι ώστε να υποδεχτούν τη 1η Φεβρουαρίου τους μαθητές.

Η ανάσα που πήρε το ΕΣΥ με τους διασωληνωμένους από κορωνοϊό να πέφτουν μετά από μήνες κάτω από 300, έδωσε το έναυσμα και τη βεβαιότητα, πως μπορούν πλέον τα σχολεία όλων των βαθμίδων να ανοίξουν χωρίς φόβο εφόσον ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
 

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design