Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Αθλητισμός Ποιοι αποφασίζουν αν είναι κατάλληλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αργολίδα

Ποιοι αποφασίζουν αν είναι κατάλληλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αργολίδα

Σχετικά

Περισσότερα

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκροτήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα οι επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η σύνθεση της επιτροπής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είναι η ακόλουθη:

1) Κατσαφάρα Δήμητρα, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Πολιτικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Αργολίδας, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κοτσοβού Γεωργία-Φαίδρα κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

2) Σεραφείμ Μαγδαληνή του κλάδου ΔΕ Πληροφορικής ως Γραμματέα με αναπληρώτρια την Φιλιππουπολίτη Αικατερίνη του κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

3) Καπετάνιο Κων/νο Επ/γό, πυραγό Π.Υ. Άργους με αναπληρώτρια την Καρτσώλη Αικατερίνη, πυραγό στην Π.Υ. Ναυπλίου.

4) Ιωάννη Σκλήρη, γενικό ιατρό του ΕΣΥ στο Π.Ι. Δρεπάνου, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ορισθεί αναπληρωματικό μέλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

5) Δεμοίρου Αρετή, αστυνομικό υποδιευθυντή, διοικητή του Α.Τ. Άργους-Μυκηνών με αναπληρωτή τον Μπεκιάρη Γεώργιο αστυνόμο Α΄Διοικητή Α.Τ. Ναυπλίου.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Ναυπλίου, ο Πατούρας Στέφανος, υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Ναυπλίου με αναπληρωτή τον Κωνσταντόπουλο Νικόλαο ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Αρχαίας Επιδαύρου ο Ζυγούρης Μάρκος, σημαιοφόρος λιμεναρχείου Αρχαίας Επιδαύρου με αναπληρωτή τον Κυριάκη Θεόδωρο, σημαιοφόρο του ιδίου Λιμεναρχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια