home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕργασίαΑρχείο

Ευκαιρίες καριέρας σε πολυεθνική αλυσίδα στο Άργος

Με την επανέναρξη της λειτουργίας του λιανεμπορίου και το άνοιγμα των καταστημάτων, εντείνονται οι εργασίες για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στο Άργος. H JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, διαθέτει ήδη 41 καταστήματα στην Ελλάδα και την άνοιξη, ένα νέο κατάστημα JYSK θα κάνει εγκαίνια στο Άργος.

Στην ενότητα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ η JYSK σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της και σας καλεί να φανταστείτε τον εαυτό σας ως ενεργό μέλος του. Αν μια τέτοια σκέψη σας ενθουσιάζει  τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την αίτησή σας. Η JYSK έχει ήδη αναρτήσει αγγελίες για τη στελέχωση του καταστήματός της στο Άργος και μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

JYSK Έπιπλα άνοιγμα νέου καταστήματος στο Άργος

 

Δείξτε αφοσίωση και θα συναντήσετε τις ευκαιρίες!

Η JYSK ήρθε στην Ελλάδα το 2015 εν μέσω οικονομικής κρίσης και συνεχίζει να επενδύει στη χώρα μας επιταχύνοντας τους ρυθμούς ανάπτυξής της καθώς πολλά νέα καταστήματα ανοίγουν κάθε χρόνο.  Η JYSK δραστηριοποιείται σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερα από 2.900 καταστήματα και απασχολεί περίπου 24.000 υπαλλήλους. Η σταθερή και συνεχής ανάπτυξή της από το 1979 έως σήμερα είναι εγγύηση ασφάλειας και η σκανδιναβική της φιλοσοφία είναι ορατή σε όλες τις πτυχές της, από το σκανδιναβικό design των προϊόντων της μέχρι τις αρχές και τις μεθόδους με τις οποίες επιλέγει, αξιολογεί, εκπαιδεύει και επιβραβεύει τους υπαλλήλους της. Η JYSK πιστεύει και βασίζεται στις δυνατές ομάδες οι οποίες, με την υποστήριξη, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δομές που τους παρέχει η εταιρεία, καταφέρνουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Για όλες τις ομάδες όμως, ανεξαρτήτως καταστήματος, πόλης και χώρας, οι σταθερές αξίες και η προτεραιότητα στον πελάτη αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς και εκφράζουν την εταιρική κουλτούρα της JYSK. 

Σύμφωνα με την κυρία Ντόρα Αντωνάτου, HR Manager της JYSK Ελλάδας, το απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να εργαστεί στη JYSK είναι η διάθεση και η όρεξη. Όπως λέει η κυρία Αντωνάτου: «θα πρέπει αρχικά να υπάρχει ενδιαφέρον για τη λιανική πώληση – για όλα τα υπόλοιπα οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται εκτενώς.  Οι δεξιότητες είναι βέβαια σημαντικές αλλά μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου εκπαίδευσης παρέχονται στους νεοπροσληφθέντες οι απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να μπορέσουν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, μειώνεται η σύγχυση και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει ένα νέο περιβάλλον και ενισχύεται και η αυτοπεποίθηση».

JYSK Έπιπλα άνοιγμα νέου καταστήματος στο Άργος

 

Όπως αναφέρει η κυρία Αντωνάτου οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε να εργαστεί για τη JYSK είναι πολλοί: «Η JYSK επενδύει πραγματικά στο προσωπικό της. Η φύση της δουλειάς είναι απαιτητική, από την άλλη πλευρά ωστόσο, προσφέρεται ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, οργανωμένο και με πολλές διαδικασίες, στο οποίο ο καθένας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του. Παρέχεται εκπαίδευση σε όλους τους εργαζόμενους, κίνητρα και δυνατότητες επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης. Όπως λέμε στη JYSK, “Bring Dedication, Meet Possibilities”. Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον για τους υποψήφιους που τους ενδιαφέρει o κλάδος της λιανικής». 

Αν λοιπόν είστε ένας ομαδικός παίκτης, πρόθυμος ν’ αγωνιστεί για τους στόχους της ομάδας, σας ενδιαφέρει η λιανική πώληση και η εξυπηρέτηση πελατών και θέλετε να γίνετε από την αρχή μέλος ενός επιτυχημένου οργανισμού, δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση για μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το κατάστημα της JYSK στο Άργος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button