Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Πολιτισμός Απόστολος Μπότσος: Κέντρο Πολιτισμού στο Ναύπλιο με προοπτική για το συμφέρον όλων...

Απόστολος Μπότσος: Κέντρο Πολιτισμού στο Ναύπλιο με προοπτική για το συμφέρον όλων των πολιτών

Σχετικά

Την πρόθεση του Δήμου Ναυπλιέων για δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στο Ναύπλιο εξέφρασε πρόσφατα ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παράλληλα επιτέθηκε κατά της Επιτροπής Πολιτών που συγκέντρωσε υπογραφές και ετοίμασε και σχετική μακέτα, λέγοντας ότι παραπλάνησαν σημαντικούς ανθρώπους των Τεχνών, των Γραμμάτων και των Επιστημών για να υπογράψουν.

Μεταξύ των πολιτών που υπέγραψαν τη σχετική αίτηση είναι και ο Απόστολος Μπότσος, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Πρόεδρος του Δ. Σ της Εθνικής Πινακοθήκης και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ζαππείου Επιτροπής.

Με επιστολή του προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο Απόστολος Μπότσος χαρακτηρίζει την προσπάθεια του Δήμου επαινετή με μία προϋπόθεση.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Δήμαρχε, 

Πρόσφατα πληροφορήθηκα τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου μας για τη δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στο Ναύπλιον, σε ιδιόκτητο του Δήμου οικόπεδο, εμβαδού περί τα 900 τμ., και με προοπτική να ανταποκρίνεται και σε μελλοντικές απαιτήσεις (ακόμη και για το έτος 2050).

Κάθε τέτοια προσπάθεια είναι πάντοτε επαινετή και θα υποστηρίζεται από μένα ένθερμα, αρκεί, όπως και οποιαδήποτε άλλη, να είναι δημιουργική και με προοπτική για το συμφέρον των πολιτών της πόλεως του Ναυπλίου (με την ευρύτερη έννοια) και να αποβλέπει στη βελτίωση του επιπέδου παιδείας, πολιτισμού και κοινωνικής ευπρέπειας και παραστάσεως.

Με όλη την αγάπη μου για την γενέτειρα πόλη μου».

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design