Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Πολιτική Πουλάς: Σφυρίζουν αδιάφορα για την ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα Βαρέα και...

Πουλάς: Σφυρίζουν αδιάφορα για την ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Σχετικά

Περισσότερα

Το ζήτημα της ένταξης στα Βαρέα και Ανθυγιεινά του προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας επανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με σχετική επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.

Ο κ. Πουλάς απευθυνόμενος στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη ζήτησε την άμεση εισήγηση του Υπουργείου Υγείας να νομοθετηθεί η ένταξη όλου του υγειονομικού προσωπικού ανεξαιρέτως στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, καθώς και την καταβολή ενός επιπλέον μισθού στο εν λόγω προσωπικό ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «φτάνει ο εμπαιγμός απέναντι σε αυτήν την επαγγελματική ομάδα που την αφήσατε στο έλεος του Θεού και σας έχει βγάλει κυριολεκτικά από τα δύσκολα».

Από την πλευρά του ο κ. Κοντοζαμάνης, αφού συμφώνησε ότι είναι δίκαιο το αίτημα του υγειονομικού προσωπικού για ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια