Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Κοινωνία Πάτρα: Πέντε νέα κρούσματα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Πάτρα: Πέντε νέα κρούσματα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”

Σχετικά

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν κατά την διενέργεια των rapid test, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Πατρών. 

Τα κρούσματα, όπως μεταδίδει το thebest.gr αφορούν σε εργαζομένους της παθολογικής κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος και αποτέλεσαν αντικείμενο σκληρής ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα εν μέσω κορωνοϊού σε ό,τι αφορά την είσοδο επισκεπτών σε συνδυασμό με την διασπορά του ιού σε συνοδούς, ασθενείς κλινικών και προσωπικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Στο επταόροφο κτίριο του Nοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών εν αντιθέσει με τα άλλα νοσοκομεία επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών. Την Παρασκευή στη Α παθολογική κλινική ένας συνοδός ειδοποίησε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό και κατά την ιχνηλάτηση μέχρι τώρα βρέθηκαν 4 ασθενείς θετικοί στον ίδιο και διπλανό θάλαμο. Μάλιστα η μία ασθενής 44χρονη μεταφέρθηκε στη κλινική κορωνοϊού επιβαρύνθηκε η υγεία της διασωληνώθηκε και δεν τα κατάφερε έχασε τη ζωή της.

Θετικοί στο κορωνοϊό βρέθηκαν και 4 συνοδοί ασθενών στους εν λόγω θαλάμους. Επίσης ένας γιατρός θετικός στη κλινική και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Καλούμε τον Διοικητή της 6ης υπε που έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα να παρέμβει άμεσα. Δεν μπορεί να είναι το νοσοκομείο ξέφραγο αμπέλι ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό. Με επιστολή τους το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής περιγράφει το μπάχαλο.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ”

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design