home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Η πορεία του εμβολιασμού – Σε δύο βάρδιες τα εμβόλια για τους ηλικιωμένους

150 επιπλέον rapid test προμηθεύτηκε το νοσοκομείο Ναυπλίου, που παραδόθηκαν στον αναπληρωτή διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο, από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και τον υπεύθυνο της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Οι κύριοι Διαμαντόπουλος και Μαλτέζος παρακολούθησαν την πορεία του εμβολιασμού που έχει ξεκινήσει στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 113 εμβόλια σε ηλικιωμένους, άνω των 85 ετών.

Να σημειωθεί ότι από σήμερα Τρίτη έχει ξεκινήσει κανονικά σε δύο βάρδιες ο εμβολιασμός και γίνεται καθημερινά από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ. Στο εξής θα γίνονται καθημερινά 50 εμβόλια.

Ο αναπληρωτής διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος αφού ευχαρίστησε τον αντιπριφερειάρχη και τον υπεύθυνο Υγείας της Περιφέρειας, τους ενημέρωσε για θέματα του νοσοκομείου, ενώ η συζήτηση εντοπίστηκε και στο lockdown που είναι σε εξέλιξη στην Αργολίδα. Συμφώνησαν να υπάρχει συνεχής ενημέρωση της Περιφέρειας για τα θέματα που αφορούν στη νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τους τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων στις κλινικές, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και για τις ελλείψεις που υπάρχουν και έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν.

Όπως έχει δηλώσει ο Γιάννης Μαλτέζος «Μπορεί ο ρόλος μας ως Περιφερειακή Ενότητα να είναι επικουρικός, ωστόσο είναι πολύ ουσιαστικός.

Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον και είναι βεβαίως πρόθεση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας και ο ιατρικός κόσμος, στον αγώνα που δίνουν εναντίον της πανδημίας»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button