home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κλειστά τα σχολεία και σε Άργος Ναύπλιο λόγω του “Λέανδρου”

Κοριτσάκι στο χιόνι

Λουκέτο στα σχολεία των δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων έβαλε η κακοκαιρία “Λέανδρος”, ύστερα από σχετικές αποφάσεις, που πάρθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. 

Φαίνεται ότι ο “Λέανδρος” έπιασε στον ύπνο και απροετοίμαστους τους δύο δήμους, που υπό το φόβο των έντονων καιρικών φαινομένων έκλεισαν τα σχολεία με συνοπτικές διαδικασίες και με ολιγόλογες ανακοινώσεις στα προσωπικά τους προφίλ. 

Από την άλλη βέβαια το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι, όπως ίσχυε και την προηγούμενη περίοδο κατά την οποία είχαν ανοίξει τα σχολεία εν μέσω πανδημίας, έτσι και τώρα, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα σταματούν να πηγαίνουν στο σχολείο, είτε λόγω κάποιου κρούσματος είτε λόγω κακοκαιρίας, θα συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματά τους μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αφήνει δυο φορές εκτεθειμένους τους τοπικούς άρχοντες, αφού από τη μία δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση για το λουκέτο στα σχολεία και από την άλλη όπως φαίνεται υπάρχει πλήρης άγνοια για την οδηγία του υπουργείου Παιδείας, η οποία φυσικά θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη στον προγραμματισμό και τις οδηγίες που δόθηκαν. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis