home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κ. Μάκαρης: Η ογκολογική κλινική της Αργολίδας είναι φόρος τιμής στους αγωνιστές της ζωής!

Παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα, στη νοσοκομειακή μονάδα του Ναυπλίου βρέθηκε το μεσημέρι ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία μαζί με την Διοικήτρια Μαρία Σαρίδη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Η επίσκεψη αφορούσε την δρομολόγηση της ογκολογικής κλινικής, έργου ζωής για την Αργολίδα, που πρόκειται να κατασκευαστεί και να δωριστεί εξ’ ολοκλήρου από τον κ. Μάκαρη στο νοσοκομείο!

Κώστας Μάκαρης Μαρία Σαρίδη

 

Διαβάστε ακόμα

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την είδηση της προηγούμενης εβδομάδας που  -όπως έγινε γνωστό- επισφραγίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του κ. Μάκαρη και της Διοίκησης του νοσοκομείου αναφορικά με την κατασκευή σύγχρονης παιδιατρικής κλινικής που θα εξυπηρετεί τα παιδιά της Αργολίδας και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με δηλώσεις αμφότερων του κ. Μάκαρη και της κ. Σαρίδη, οι εργασίες για την παιδιατρική κλινική έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα, εντός 4μήνου.

Κώστας Μάκαρης

 

Πάντως, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η νοσοκομειακή μονάδα Ναυπλίου πλέον παρέχει ζέστη και προστασία στους ασθενείς που βρίσκονται στην αναμονή, καθώς  o κ. Μάκαρης και η ασφαλιστική εταιρεία Euroins της οποίας έχει την Γενική Διεύθυνση, προσέφεραν μία σύγχρονη κατασκευή τέντας που τοποθετήθηκε προαύλιο του νοσοκομείου.

ΤΕΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button