Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΚ. Μάκαρης: Η ογκολογική κλινική της Αργολίδας είναι φόρος τιμής στους αγωνιστές...

Κ. Μάκαρης: Η ογκολογική κλινική της Αργολίδας είναι φόρος τιμής στους αγωνιστές της ζωής!

Σχετικά

Περισσότερα

Παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα, στη νοσοκομειακή μονάδα του Ναυπλίου βρέθηκε το μεσημέρι ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία μαζί με την Διοικήτρια Μαρία Σαρίδη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Η επίσκεψη αφορούσε την δρομολόγηση της ογκολογικής κλινικής, έργου ζωής για την Αργολίδα, που πρόκειται να κατασκευαστεί και να δωριστεί εξ’ ολοκλήρου από τον κ. Μάκαρη στο νοσοκομείο!

Κώστας Μάκαρης Μαρία Σαρίδη

 

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την είδηση της προηγούμενης εβδομάδας που  -όπως έγινε γνωστό- επισφραγίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του κ. Μάκαρη και της Διοίκησης του νοσοκομείου αναφορικά με την κατασκευή σύγχρονης παιδιατρικής κλινικής που θα εξυπηρετεί τα παιδιά της Αργολίδας και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με δηλώσεις αμφότερων του κ. Μάκαρη και της κ. Σαρίδη, οι εργασίες για την παιδιατρική κλινική έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα, εντός 4μήνου.

Κώστας Μάκαρης

 

Πάντως, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η νοσοκομειακή μονάδα Ναυπλίου πλέον παρέχει ζέστη και προστασία στους ασθενείς που βρίσκονται στην αναμονή, καθώς  o κ. Μάκαρης και η ασφαλιστική εταιρεία Euroins της οποίας έχει την Γενική Διεύθυνση, προσέφεραν μία σύγχρονη κατασκευή τέντας που τοποθετήθηκε προαύλιο του νοσοκομείου.

ΤΕΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια