home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Άργος: «Τσουνάμι» αλληλεγγύης για τους άνεργους γονείς με τα τέσσερα παιδιά (Pics)

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, λένε. Αυτό λοιπόν που είχε διαφανεί τις προηγούμενες ώρες έγινε πράξη αναφορικά με την ανταπόκριση των πολιτών στο πρόβλημα σίτισης που αντιμετωπίζει μία πολύτεκνη οικογένεια από το Άργος.

Η πρώτη μέρα συλλογής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους ολοκληρώθηκε με τους υπεύθυνους της κοινωνικής δομής να μην έχουν λόγια να περιγράψουν τη χαρά τους για το «τσουνάμι» αλληλεγγύης που επέδειξε ο κόσμος.

Η συλλογή συνεχίζεται και αύριο, 4.30 με 5.30 το απόγευμα.

Συλλογή τροφίμων Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους

 

Τι συλλέγεται

Οι άνεργοι γονείς με προβλήματα υγείας και τέσσερα ανήλικα παιδιά, απευθύνθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, έχοντας ανάγκη από τρόφιμα για να μπορέσουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.

H συλλογή συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη από τις 4.30 έως τις 5.30.

Δεν υπάρχει ανάγκη για ρούχα αλλά για τρόφιμα, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικα πρωτόκολλα κατά τη διάρκεια της συλλογής.

Συλλέγονται πατάτες, κρεμμύδια, λεμόνια, λαχανικά, κρεατικά, είδη για το πρωινό των παιδιών, γάλατα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, χυμούς τομάτας, καφέ, ζάχαρη, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.

Η συλλογή γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών, Ηλέκτρας 7 στο Άργος, και θα παραδοθούν από τα μέλη του Παντοπωλείου απευθείας στην οικογένεια.

Mπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στη σελίδα του Κ.Π.Π.Α. στο facebook (https://www.facebook.com/kppa2012) ή στα τηλέφωνα 6944746868, 6977679113, 6949335772.

 

Συλλογή τροφίμων Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button