home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πάτρα: Εμβολιάστηκαν ήδη οι πρώτοι 100 ηλικιωμένοι

Η Πάτρα μετρά ήδη από χθες 16/01 τους πρώτους 100 εμβολιασμούς κατοίκους της ηλικίας άνω των 85 ετών. 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το tempo24.news με 65 εμβολιασμούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και 35 στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ξεκίνησε χθες και στην περιοχή μας η θωράκιση των ατόμων άνω των 85 ετών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το σχέδιο «Ελευθερία» συνεχίζεται μετά τους εμβολιασμούς των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις ευπαθείς ομάδες στα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.

Στην Πάτρα τα δύο μεγάλα νοσοκομεία υποδέχθηκαν χθες στα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού τα ηλικιωμένα άτομα που θέλησαν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε όλη την κοινωνία. Όλα κύλησαν ομαλά, σύμφωνα με πληροφορίες, και στα δύο νοσοκομεία, οι διοικήσεις των οποίων έχουν ρίξει το βάρος ώστε να κερδηθεί ο εθνικός στόχος.

Συνολικά στην Αχαΐα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουν γίνει 2182 εμβολιασμοί (χθες είχαν προγραμματιστεί 104 εμβολιασμοί), στην Αιτωλοακαρνανία 851 (χθες είχαν προγραμματιστεί 30) και στην Ηλεία 562 (χθες είχαν προγραμματιστεί 47).
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button