Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Πολιτική Αντί για βουλευτικό κοστούμι, ιατρική ποδιά για τον Ανδρέα Πουλά

Αντί για βουλευτικό κοστούμι, ιατρική ποδιά για τον Ανδρέα Πουλά

Σχετικά

Δέκα βουλευτές γιατροί από 4 κόμματα άφησαν για ένα μήνα τα βουλευτικά έδρανα, στο αποκορύφωμα του 2ου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού και ξαναέβαλαν τις ιατρικές τους ποδιές, βοηθώντας εθελοντικά από το παλιό τους μετερίζι. Εντάχθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα εφημεριών των νοσοκομείων, διαπιστώνοντας από πρώτο μάτι σε τι κατάσταση είναι τα νοσοκομεία αυτή την περίοδο.

Εθελοντικά στο ΕΣΥ εντάχθηκαν οι Νεοκλής Κρητικός, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Διονύσης Ακτύπης, Κώστας Μπλούχος, Θανάσης Λιούπης, Σάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Λαμπρούλης, Μαρία Αθανασίου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει και ο Ανδρέας Πουλάς, ιατρός-νεφρολόγος, από το Κίνημα Αλλαγής

Αντίκρυσαν υγειονομικό προσωπικό κουρασμένο και αγχωμένο να δίνει ενωμένο με αυταπάρνηση τον αγώνα για να αντέξει το σύστημα. Άκουσαν παράπονα και αιτήματα των συναδέλφων τους ενώ όταν χρειάστηκε ανέλαβαν και τον άχαρο ρόλο του τηλεφωνητή, ενημερώνοντας συγγενείς ασθενών που έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό.

Κρατούν όλοι την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και ζητούν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού.

Οι περισσότεροι γιατροί που εντάχθηκαν εθελοντικά στο ΕΣΥ ανήκουν στην 5η ΥΠΕ με συνολικά πέντε υγειονομικούς. 

Η δήλωση Πουλά

Ο Ανδρέας Πουλάς έχει ανακοινώσει ότι τίθεται εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, στα πλάισια της μάχης που δίνεται Πανελλαδικά κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη δήλωσή του ανέφερε:

«Στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας που δίνει η χώρα μας θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπροστά στον αόρατο εχθρό.

Για το λόγο αυτό, κατόπιν συνεννόησής μου με τον Πρόεδρο της Βουλής και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνω ότι τίθεμαι εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στο οποίο υπηρετούσα μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής».

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια