home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Θρήνος στην Αργολίδα: Έφυγε ο γιατρός Κώστας Παπαθεοδώρου

Μια μεγάλη απώλεια βιώνει σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, η Αργολίδα, αφού ο αγαπητός σε όλους γιατρός Κώστας Παπαθεοδώρου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών. Κατοικούσε στα στα Βραχατέικα του Ναυπλίου και διατηρούσε ιατρείο στην πόλη του Άργους. Πέρα από την ιατρική του ιδιότητα πολλοί θα τον θυμούνται και για τους πολιτικούς του αγώνες ενάντια στην κοινωνική ανισότητα.

Ο γνωστός  νευρολόγος – ψυχίατρος, που είχε διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, έχασε την σκληρή μάχη που έδινε εδώ και κάποιο καιρό για την υγεία του.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο γιος του Φώτης Παπαθεοδώρου απηύθυνε δραματική έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια αφού ο πατέρας του είχε ανάγκη άμεσα για μεταγγίσεις για τη θεραπεία λευκώματος.

Ο Ιατρικός Σύλλογος

Ανακοίνωση για την απώλεια του γιατρού Κωνσταντίνου Παπαθεοδώρου έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας:

«Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας πληροφορήθηκε την απώλεια του διακεκριμμένου μέλους του Νευρολόγου-Ψυχίατρου Κωνσταντίνου Παπαθεοδώρου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button