Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Σκουπίδια: Η αρχή του τέλους της περιβαλλοντικής γάγγραινας

Σκουπίδια: Η αρχή του τέλους της περιβαλλοντικής γάγγραινας

Σχετικά

Περισσότερα

Μέχρι την άλλη Κυριακή θα έχει υπογραφεί το συμφωνητικό μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας που έχει αναλάβει την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας, όπως υποστήριξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη «το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών που ταλανίζει την Περιφέρειά μας για δεκαετίες -και είναι γνωστή η κατάσταση, ιδιαίτερα και σε περιοχές τουριστικές- φθάνει στο τέλος του» εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση «ότι σε 10 μέρες από τώρα θα έχουμε υπογράψει με την εταιρεία, καθώς έχει ολοκληρωθεί πλήρως η απαιτούμενη θεσμική διαδικασία».

Όμως εξακολουθεί να υφίσταται πρόβλημα με τους ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο κ. Νίκας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«το πρόβλημα με τις χωματερές, δυστυχώς εξακολουθεί. Αποκαταστάθηκαν, υποτίθεται, κάποιες, αλλά στη συνέχεια δέχονταν και πάλι σκουπίδια -αλήθεια, όμως, πού να τα πάνε και οι δήμαρχοι; Πρόσφατα κλήθηκα από τον εισαγγελέα για την περιοχή της Πύλου, κληρονομώ καταστάσεις που πράγματι είναι εφιαλτικές για τις περιοχές που τις υφίστανται»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια