Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Κοινωνία Δήμος Ναυπλιέων: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που σκοτώνουν γάτες στην Αρβανιτιά

Δήμος Ναυπλιέων: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που σκοτώνουν γάτες στην Αρβανιτιά

Σχετικά

Περισσότερα

Μία σοβαρή επώνυμη καταγγελία είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου και αφορούσε την εξόντωση γατών στην Αρβανιτιά. Η είδηση που μετέδωσε ο anagnostis.org προκάλεσε αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, με φιλοζωικές ομάδες να σπεύδουν να καταδικάσουν το καταγγελόμενο συμβάν.

Για το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα 14 Ιανουαρίου δημόσια, για πρώτη φορά, ο Δήμος Ναυπλιέων που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο Δήμος Ναυπλιέων, έπειτα από καταγγελίες πολιτών που αναφέρουν κακοποιήσεις και δηλητηριάσεις ζώων και συγκεκριμένα, οι αναφορές γίνονται για γάτες στην περιοχή της Αρβανιτιάς, εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

Οι δράστες αυτών των ενεργειών θα πρέπει κάποια στιγμή να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Καλούμε τους πολίτες σε περιπτώσεις που περιέρχονται στην αντίληψη τους περιστατικά κακοποίησης ζώων να προχωρούν άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο Δήμος Ναυπλιέων με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, προχωρά καθημερινά σε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται για την ευζωία των ζώων, με εξετάσεις, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, σημάνσεις, εμβολιασμούς και φυσικά υιοθεσίες.

Επίσης ο Δήμος Ναυπλιέων διέθεσε και συνεχίζει να διαθέτει στους φιλόζωους, ειδικά την φετινή χρονιά με την πανδημία, τόνους τροφής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια