Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Πολιτισμός Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο εγκλεισμός τώρα με πειράζει

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο εγκλεισμός τώρα με πειράζει

Σχετικά

Περισσότερα

“Είμαι μόνη μου. Και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, αλλά το ότι ζω μόνη μου αυτή την περίοδο χωρίς να υπάρχει κάποιος σύντροφος δεν με τρομάζει” τόνισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε ότι στην περίοδο της καραντίνας έχει αρχίσει και στεναχωριέται πολύ. “Ο εγκλεισμός τώρα με πειράζει. Στην πρώτη φάση δεν με πείραξε καθόλου, αλλά τώρα δε μ’ αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι πίεση. Περνάω την καραντίνα με τον γιο μου που τελείωσε τις σπουδές του και τη μητέρα μου. Η κόρη μου είναι στο εξωτερικό. Είμαστε στα τηλέφωνα κάθε μέρα” ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η μοναδική τραγουδίστρια μιλά για τα παιδιά της, τους γάμους και τον πατέρα της. Η καραντίνα και τα σχέδια για το μέλλον.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…» αποκάλυψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τους γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου «Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου.

Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού».

Και συνεχίζει: «Ήμουν δέκα χρονών όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι… Έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω αν ζούσε θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται» δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια