Home design
home design

Κορωνοϊός: Καμπανάκι από Μαλτέζο – Επί ποδός πολέμου η Αργολίδα

Μαλτέζος για τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αργολίδα

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η Αργολίδα, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος αναφερόμενος στα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ημερών που φθάνουν τα 60.

Αυτή τη στιμγή υπάρχουν κρούσματα σε καταυλισμούς Ρομά, είτε στη περιοχή του Ναυπλίου, είτε στην περιοχή του Άργους, είτε στην περιοχή της Νέας Κίου. Επίσης υπάρχουν αρκετά ενεργά κρούσματα σε Ανυφί και Νέα Τίρυνθα και διάσπαρτες περιπτώσεις σε εργασιακούς χώρους, όπως εργοστάσια, συσκευαστήρια κλπ. Διάσπαρτα κρούσματα υπάρχουν και σε χωριά του Αργολικού κάμπου, όπως το Κεφαλάρι και το Κιβέρι, όπου τα rapid test που έγιναν σήμερα ήταν όλα αρνητικά.

Τα κρούσματα στην Περιφέρεια

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα κρούσματα Σαββατοκύριακο 9 – 10 Ιανουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ήταν 46 (24 προχθές Σάββατο και 22 χθες Κυριακή), με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.597.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Αργολίδα 14 (11 το Σάββατο, 3 Κυριακή), στην Αρκαδία 2 (0 το Σάββατο, 2 την Κυριακή), στην Κορινθία 17 (6 το Σάββατο, 11 την Κυριακή), στη Λακωνία 9 (3 το Σάββατο, 6 την Κυριακή) και στη Μεσσηνία 4 (4 το Σάββατο, 0 την Κυριακή).

Κορωνοϊός: Σταθερή η Αργολίδα για δεύτερη μέρα με τη Λακωνία να φθάνει τα 15 κρούσματα

Καμπανάκι Μαλτέζου

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του ΑργολίδαTV τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζου για το θέμα που έχει προκύψει με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή.

Είναι κρίμα τώρα που φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ με την έλευση του εμβολίου να αφήσουμε να πάθουμε ζημιά και να χάσουμε το παιχνίδι στο τέλος, υπογραμμίζει καταλήγοντας ο κ. Μαλτέζος.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis