Home design
home design

Κορωνοϊός: Ποια ήταν τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ στο Κιβέρι

kiveri_4

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση κρούσματος στο Κιβέρι, που πλέον παίρνει ευρύτερη μορφή, καθώς τη Δεύτερα 10 Ιανουαρίου θα υπάρξει νέος κύκλος ελέγχων για κορωνοϊό από την ΚΟΜΥ Αργολίδας, σε όποιον το επιθυμεί από τους κατοίκους του χωριού..

Την Παρασκευή έγιναν 43 τεστ τα οποία περιορίστηκαν στις επαφές διαπιστωμένου θετικού κρούσματος. Τα αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν αρνητικά, ωστόσο θα χρειαστούν περαιτέρω έλεγχοι σε μεγαλύτερο δείγμα πληθυσμού για να υπάρξει μία πιο ασφαλής εικόνα.

Η κοινότητα Κιβερίου ευχαριστεί την ΚΟΜΥ για την άμεση ανταπόκριση και την συνεργασία της καθώς και τον εφημέριο της ενορίας π. Πέτρο Αθανασόπουλο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την διάθεση της αίθουσας στην οποία διεξάγονται οι έλεγχοι.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από πλευράς της κοινότητας: «Προτρέπουμε όλους να προσέλθουν την Δευτέρα για να κάνουν το τεστ ώστε να έχουμε μια πιο ασφαλή εικόνα για την διασπορά της νόσου στο χωριό μας. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, δεν στιγματίζουμε άτομα, ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και συνεχίζουμε να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis