home design 800x400
home design 1170Χ320

Θρήνος στον δήμο Τριφυλίας: Εργάτης Καθαριότητας καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο

Τραγικό ατύχημα με απορριμματοφόρο

Μια τραγωδία επιφύλασσε η χθεσινή μέρα για το δήμο Τριφυλίας, όταν μετά τις 3 το μεσημέρι στο χωριό Πρόδρομος της ΔΕ Αυλώνας, ένας εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του δήμου έχασε τη ζωή του αφού  καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο.

Το δυστύχημα, όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το σώμα του άτυχου άνδρα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, με τη συνδρομή τσάπας που μετακίνησε το βαρύ όχημα.

Τραγικό ατύχημα με απορριμματοφόρο

Μετά το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής του 53χρονου άνδρα ο δήμος Τριφυλίας αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές, σε ένδειξη πένθους, οι δημοτικές υπηρεσίες, σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τριφυλίας σημειώνει: 

“Ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου καθαριότητας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, μετά από ανατροπή απορριμματοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε. Σε ένδειξη πένθους, αύριο Παρασκευή 08-01-2021, θα παραμείνουν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς επίσης και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και θα κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες. Επίσης, η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη”.

Παράλληλα από την ΔΕΥΑΤ ανακοινώθηκε:

“Σε ένδειξη πένθους για το συνάδελφο μας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ενημερώνουμε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΤ οτι η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή αύριο 8 Ιανουαρίου 2020”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis