home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πύλος: Απολύμανση στο δημαρχείο και μαζικά τεστ μετά την εμφάνιση κρούσματος σε δημοτικό υπάλληλο

Πρόγραμμα μαζικών τεστ ταχείας διάγνωσης θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, στις 8:30 π.μ. στο Κεντρικό Ιατρείο της Κοινότητας Κουκουνάρας και στις 12 μ. στο Ιατρείο της Κοινότητας Σουληναρίου του δήμου Πύλου Νέστορος. Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 9:30 π.μ. η ίδια εξέταση ταχείας διάγνωσης για κορωνοϊό, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στην Πύλο

Η επιχείρηση θα διεξαχθεί από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ οι ημερομηνίες έχουν επιλεγεί με βάση την ημερομηνία εμφάνισης των κρουσμάτων και τον υπολογισμό χρονικής περιόδου μέχρι την επώαση του ιού. Στόχος είναι τα τεστ να καλύψουν όλους όσοι ζουν και εργάζονται στις περιοχές αυτές. 

Ταυτόχρονα σε εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων του Δημαρχείου Πύλου προχώρησε η Δημοτική Αρχή, ύστερα από κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο. Ο υπάλληλος που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο τέθηκε άμεσα σε καραντίνα.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε σχετικά: «Το πάν είναι να είμαστε ψύχραιμοι και να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας. Η νόσος έχει πλέον πάρει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας. Συν τοις άλλοις, το πρόβλημα εντείνεται όταν δεν τηρείται η απομόνωση από τους νοσούντες. Κάνω έκκληση σε όλους τους συνδημότες μου να μην μετακινούνται άσκοπα, να τηρούν τα μέτρα προστασίας και σέβονται αλλήλους. Η τήρηση των μέτρων δεν είναι επιβολή, είναι ανάγκη ζωής!»
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button