home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Την Πέμπτη φθάνουν τα πρώτα εμβόλια κορωνοϊού στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους

Εμβόλιο κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Ξεκίνησαν χθες οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε τέσσερα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας και στα νοσοκομεία Αγρινίου, Αιγίου και Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη αναμένουν τα εμβόλια στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ προετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Τα εμβόλια θα έρθουν στην Αργολίδα με ειδική αποστολή και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όπως συνέβη σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο νοσοκομείο Άργους, καθώς και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Πελοποννήσου που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει την χθες Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε για λίγες μέρες ακόμα.

Σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, “Καραμανδάνειο”, και στα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Μεσολογγίου, Κρεστένων, Αμαλιάδας, Πύργου, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Τρίπολης, Ναυπλίου, Άργους, Σπάρτης και Μολάων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis