home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Αγωνία για την 8χρονη Ειρήνη που αναζητά μόσχευμα στην Ιταλία

Μεταφορά 8χρονης με C130 στην Ιταλία

Με ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στην Αθήνα από χθες Κυριακή 3 Ιανουαρίου, η μικρή Ειρήνη από την Πάτρα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ιταλία, όπου αναζητά μόσχευμα καρδιάς. 

Το κοριτσάκι, όπως μεταδίδει το tempo24.news μεταφέρθηκε στην Ιταλία με C-30 της πολεμικής μας αεροπορίας με προορισμό το Μπέργκαμο. Εκεί οι γιατροί θα παρακολουθούν πολύ στενά την μικρή ασθενή, μέχρι να βρεθεί συμβατό μόσχευμα καρδιάς.

UPDATE: Θρήνος στην Πάτρα: Δεν τα κατάφερε η μικρή Ειρήνη που μεταφέρθηκε στην Ιταλία

Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ταξίδι, με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη και τους γιατρούς της Μονάδας να την ακολουθούν σε αυτό, αφού είναι πολύ πιθανό η μεταφορά της να επηρεάσει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της.

Μεταφορά 8χρονης με C130 στην Ιταλία

 

Μεταφορά 8χρονης με C130 στην Ιταλία

Το κοριτσάκι από την Πάτρα νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της.

Ήδη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μετσμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος. Μετά από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα.
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis