home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Λουτράκι: Γιόρτασε τα Χριστούγεννα κάνοντας διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Τα Χριστούγεννα, την ώρα που οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων βρίσκονταν στα σπίτια τους περιορισμένοι λόγω του lockdown και γιόρταζαν τις Άγιες ημέρες τρώγοντας γαλοπούλα, ο 24χρονος διαρρήκτης άνοιγε τα αυτοκίνητά τους και έκλεβε ό,τι έβρισκε μέσα σε αυτά.

Επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα στην Κορινθία εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία, ενώ διερευνώνται και άλλα αδικήματα.

Παράλληλα αναζητείται και  συνεργός του. Σε βάρος του 24χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Μετά τις κλοπές σήμανε συναγερμός στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, που ξεκίνησε μεθοδική έρευνα για την αναζήτηση των δραστών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 26.12.2020, στο Λουτράκι Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οχήματα, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρήματα, ζεύγος γυαλιών και ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 24χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων καθώς και την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button