home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χιονοδρομικό Χελμού: Μπλόκο στους απείθαρχους

Μπλόκο της Αστυνομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Πολλοί είναι, αυτοί που αυτές τις μέρες θέλουν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι αφού το χιονοδρομικό κέντρο, είναι κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία. Ωστόσο αρκετοί επιχειρούν να εκδράμουν στο χιόνι, με την Αστυνομία όμως να εφαρμόζει τις οδηγίες με ελέγχους άσκοπης μετακίνησης πολιτών.

Μπλόκο της Αστυνομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Χθες, δεύτερη μέρα του 2021, όπως μεταδίδει το kalavrytanews.gr, αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβηκαν στους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά δεν υπολόγισαν τα μπλόκα που είχαν στήσει οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων.

Στην διασταύρωση του χιονοδρομικού το μπλόκο της Αστυνομίας, υποχρέωσε πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού τα χαρτιά για την μετακίνηση τους, δεν δικαιολογούσε… βόλτα στα χιόνια και σε μερικές των περιπτώσεων επιβλήθηκαν και τα γνωστά τσουχτερά διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Μπλόκο της Αστυνομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Χαρακτηριστικό παράδειγμα δύο οχήματα από Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων, “έχασαν” το δρόμο και βρέθηκαν με πορεία προς χιονοδρομικό…
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis