Happy Traveller: Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν στην Ορεινή Αρκαδία (Video)

Αυτή την εβδομάδα το «Happy Traveler» ταξίδεψε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές περιοχές της Ελλάδας, την Ορεινή Αρκαδία.

Στο αυτό το επεισόδιο ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα εξερευνούν τα αμφιθεατρικά χτισμένα Λαγκάδια, το ιστορικό Χρυσοβίτσι, τη γραφική Στεμνίτσα, το όμορφο Ζιγοβίστι στα 1240 μέτρα υψόμετρο στο Μαίναλο, την αρχοντική Δημητσάνα και την ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας, μένοντας σε ένα παραδεισένιο μέρος μέσα στα έλατα.

Επισκέφθηκαν το Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας, που είναι σημαντικός πόλος έλξης τουριστών και έκαναν μια στάση στο χωριό Λαγκάδια. Μαθαίνουν την ιστορία του τόπου και δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις, όπως την ξακουστή πορτοκαλόπιτα της Στεμνίτσας.

Επίσης θαύμασαν πανέμορφα δάση και επισκέφθηκαν γραφικά εκκλησάκια, ανακαλύπτοντας απόκρημνες πλαγιές.

Το ταξίδι στην ορεινή Αρκαδία συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια…

Δείτε παρακάτω την εκπομπή:

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis