Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Εμείς είμαστε η Πόλη

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Εμείς είμαστε η Πόλη

Σχετικά

Μετά την τελευταία απάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους, με νέα ανακοίνωσή του σηκώνει το γάντι και απαντά στο περί «ψευτών» και εχθρών της πόλης:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους διάβασε και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απαντήσεις του Δημάρχου και τελικά δεν υπήρχε σε αυτό καμία συγγνώμη παρά η έκφραση “ψεύτες”. Μόνο που εμείς δεν είμαστε πολιτικοί , ούτε καν δημοτικοί σύμβουλοι και ούτε βλέψεις έχουμε για τα παραπάνω, οπότε δεν έχουμε και κανένα λόγο να λέμε ψέματα γιατί δεν έχουμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε ΤΊΠΟΤΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι ένα άμισθο συνδικαλιστικό συμβούλιο και οι έμποροι το μόνο που θέλουν είναι μια λειτουργική πόλη ώστε να μπορούν να δραστηριοποιούνται.

Η πρόσφατη έρευνα που έγινε με ερωτηματολόγιο από τον ΕΣΑ σε όλα τα καταστήματα φανερώνει τα προβλήματα των εμπόρων καθώς και η επίσημη έρευνα του επιστημονικού ινστιτούτου της ΕΣΕΕ ΙΝΕΜΥ πριν τρία χρόνια.

Αντικείμενο του συλλόγου είναι να τα αναδείξει και να ζητήσει λύσεις και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του.

Η αντιπαράθεση και ο διασυρμός στα κανάλια και τα ιντερνετικά site και η προσπάθεια να αποδείξεις ότι τελικά δεν είσαι ελέφαντας, ούτε μας ενδιέφερε , ούτε το επιζητήσαμε ποτέ και όσο συνεχίζει κακό κάνει παρά καλό.

Ο χαρακτηρισμός εχθροί της πόλης είναι τουλάχιστον ατυχής να λέγεται . Η πόλη είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε εχθροί του εαυτού μας, το αντίθετο μάλιστα.

Το αίτημά μας για συμμετοχή στα σχέδια και στις αποφάσεις που αφορούν το εμπορικό κομμάτι της πόλης που ζούμε και εργαζόμαστε συνεχίζει να υφίσταται, έτσι ώστε να μην μαθαίνουμε τα νέα από τα κανάλια και τα site.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μηδενιστές.

Αν έχει περάσει αυτή η εντύπωση είναι λάθος γιατί στην σελίδα του συλλόγου το πάρκινγκ της Αγίου Κωνσταντίνου διαφημίστηκε με το που έγινε, δηλαδή από το 2017 και δώδεκα καταστήματά μας διαθέτουν κάρτες για ελεγχόμενη στάθμευση και φυσικά ποτέ δεν είμασταν κατά των έργων. Ας κάνει λοιπόν ο δήμαρχος την δουλειά που γι αυτό τον ψηφίσαμε και εμείς εδώ θα είμαστε να τον χειροκροτάμε για τις επιτυχίες του, όταν αυτές υπάρχουν και μάλιστα να τον βοηθάμε σε ότι περνάει από το χέρι μας.

Για εμάς αυτό το θέμα τελειώνει εδώ και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία ανταπαντήσεων.

Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου ήταν και θα είναι ανεξάρτητο και μόνο το συμφέρον της εμπορικής τάξης θα προασπίζεται και τίποτε άλλο.

Αυτοί που προμηθεύτηκαν αρκετό ποπ κορν και πήραν θέση στον καναπέ για να δουν το ματς δημάρχου Καμπόσου και Εμπορικού Συλλόγου Άργους δυστυχώς θα αναγκαστούν να δουν ταινία».

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Αριθμοί :

Home design

Πρόσφατα σχόλια