Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΛαμπρόπουλος για ...ψεκασμένους: Γιατί ακυρώθηκε η έγκριση της μελέτης για το Πάρκο...

Λαμπρόπουλος για …ψεκασμένους: Γιατί ακυρώθηκε η έγκριση της μελέτης για το Πάρκο Κολοκοτρώνη

Σχετικά

Περισσότερα

Τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε η απόφαση έγκρισης της μελέτης για το Πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, εκθέτει ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, απαντώντας στα όσα είχε προαναφέρει η παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, κάνοντας λόγο για τυπικούς λόγους και για «ψεκασμένους» που δεν θέλουν την ανάπλαση του πάρκου.

Όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων:

«Για την από 2.9.2020 και με αριθμό πρωτ.106176 απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου.

Η ανωτέρω περιγράφείσα απόφαση ακύρωσε την υπ’ αριθμ. 88/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου κατόπιν προσφυγής της μείζονος αντιπολίτευσης και του συνδυασμού Ανάπλι εμπρός για τους κάτωθι λόγους.

1.Επειδή μη νομίμως τέθηκε προς έγκριση η συγκεκριμένη μελέτη αφού τέτοιο θέμα ουδόλως υπήρξε στην ημερήσια διάταξη που απεστάλη προς τους Δημοτικούς συμβούλους !!!

2. Δεν υπήρξε εισήγηση της επιτροπής ποιότητας ζωής .

3. Η απόφαση ελήφθη χωρίς την απαιτούμενη έγκριση της μελέτης από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου πολιτισμού !!!, ήτοι της υπηρεσίας νεότερων μνημείων .

Και 4. Η απόφαση ελήφθη χωρίς την απαιτούμενη έγκριση της διεύθυνσης δασών Αργολίδας .

Αυτούς τους λόγους ο κ. Δήμαρχος τους θεωρεί μικρούς και τυπικούς και μιλά εκμεταλλευόμενος το αξίωμα του, που το οφείλει στην Δημοκρατία, για ψεκασμένους…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design