Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΓ. Ανδριανός - Παν. Νίκας: Τι συζήτησαν για φυσικό αέριο και Αργολίδα

Γ. Ανδριανός – Παν. Νίκας: Τι συζήτησαν για φυσικό αέριο και Αργολίδα

Σχετικά

Περισσότερα

Το θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και θέματα της Αργολίδας, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 19 Αυγούστου, στην Τρίπολη, με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, ενημέρωσε τον βουλευτή για τις κινήσεις της Περιφέρειας όσον αφορά το θέμα του φυσικού αερίου με στόχο αφ’ ενός το εν λόγω κοινωνικό αγαθό να γίνει προσιτό σε όλους τους πολίτες, και αφ’ ετέρου να διασφαλιστεί το συγκριτικό πλεονέκτημα που ο πόρος αυτός προσφέρει στις επιχειρήσεις. Από την πλευρά του, ο  Γ. Ανδριανός εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξή του στην πολιτική που ακολουθεί η περιφερειακή Αρχή στο συγκεκριμένο σημαντικό θέμα.

Αναφορικά με τα ζητήματα της Αργολίδας, ο Π. Νίκας παρουσίασε στον βουλευτή τόσο τα προγραμματιζόμενα έργα, μεταξύ των οποίων η σύνδεση του Ναυπλίου και του Αργους με τον αυτοκινητόδρομο, όσο και τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του νομού, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων είναι πάνω από 10 εκ. Ευρώ.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Γ. Ανδριανό σχετικά με τα έργα στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και την πορεία των έργων άρδευσης στον Ανάβαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια