Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΠοιός «πείραξε» τον πίνακα και έμεινε χωρίς νερό η Θερμησία;

Ποιός «πείραξε» τον πίνακα και έμεινε χωρίς νερό η Θερμησία;

Σχετικά

Περισσότερα

Νέα καταγγελία για δολιοφθορά κάνει η ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, και αφορά παρέμβαση σε ηλεκτρολογικό πίνακα του δικτύου ύδρευσης. Το τελευταίο κρούσμα παρατηρήθηκε στη Θερμησία, όπου τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διακοπές υδροδότησης.  

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας Γιώργος Τσέγκης σημειώνει:

«Δυστυχώς κάποιοι εμμένουν και επιμένουν. Οι δολιοφθορές στα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΥΑΕΡ συνεχίζονται, με μόνο αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών του τόπου μας και την οικονομική αιμορραγία της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας.

Σειρά αυτή την φορά είχε η Θερμησία. Όπως φαίνεται από την επισυναπτόμενη τεχνική έκθεση του ηλεκτρολόγου, κάποιο ανθρώπινο χέρι «πείραξε» τον ηλεκτρολογικό πίνακα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη βλάβη στην αντλία και η Κοινότητα Θερμησίας να έχει συχνές διακοπές υδροδότησης για μεγάλο χρονικά διάστημα.

Η ΔΕΥΑΕΡ πλέον λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θωρακίζει κάθε περιουσιακό της στοιχείο, αφού κάποιοι έχουν βαλθεί να «καταστρέψουν» την περιουσία των δημοτών μας με πλάγιους τρόπους.

Κλείνοντας παραθέτουμε την λαϊκή ρήση «Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα». πολύ σύντομα τα πορίσματα από την αρμόδια Υπηρεσία θα παραδοθούν στην ΔΕΥΑΕΡ και θα αποκαλύψουν την αλήθεια για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις δολιοφθορές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design