Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Τι έκανε ο Δήμος Ναυπλιέων για τα αδέσποτα

Τι έκανε ο Δήμος Ναυπλιέων για τα αδέσποτα

Σχετικά

Περισσότερα

Ο Δήμος Ναυπλιέων, τηρώντας πάντα τους κανόνες για την ευζωία και την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ενημερώνει για τις ενέργειες της επιτροπής, η οποία και έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό.

Από τις αρχές Μαρτίου σε συνεργασία με την συμβεβλημένη κτηνίατρο, έχουν πραγματοποιηθεί 85 στειρώσεις, έχουν σημανθεί 210 ζώα συντροφιάς, έχουν εμβολιαστεί 100 και έχουν εξεταστεί και νοσηλευτεί δεκάδες άλλα.

Ακόμα, με την άψογη συνεργασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου, υπάλληλοι του Δήμου με τον υπεύθυνο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, Αντιδήμαρχο κο Παναγιώτη Λέντζο, έχουν προχωρήσει στην μεταφορά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για υιοθεσία, 84 ζώων συντροφιάς.

 

Επίσης, κατά την διάρκεια της καραντίνας που προκάλεσε η πανδημία του Κορωνοϊού, ο Δήμος Ναυπλιέων διέθεσε σε φιλόζωους της περιοχής, περισσότερα από 1500 κιλά ζωοτροφής.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Ναυπλιέων: «Η βοήθεια των δημοτών μας, αφού δικά τους είναι τα χρήματα με τα οποία πραγματοποιεί ο Δήμος μας όλες αυτές τις ενέργειες, των εθελοντών και όλων αυτών που βοηθούν χωρίς να φαίνονται, είναι πάρα πολύ σημαντική για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρόγραμμα του Δήμου για την προστασία και την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια