Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΜουσείο Άργους και Κάστρο Πιάδας είναι δικά μου έργα, λέει ο Τατούλης

Μουσείο Άργους και Κάστρο Πιάδας είναι δικά μου έργα, λέει ο Τατούλης

Σχετικά

Περισσότερα

Στο έργο που παρέδωσε η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Ιουνίου, κατά τη συζήτηση θεμάτων που αφορούσαν την τροποποίηση των τεχνικών προγραμμάτων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

«Παραδώσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο και σταματήστε επιτέλους να προσπαθείτε να παρουσιάσετε ως δικά σας έργα για τα οποία δεν έχετε κάνει απολύτως καμία ενέργεια» επεσήμανε ο πρώην περιφερειάρχης με αφορμή τη τροποποίηση τεχνικού προγράμματος της Π.Ε. Αργολίδας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, σύμφωνα με τον Πέτρο Τατούλη, είναι έργα Πολιτισμού στην Αργολίδα τα οποία έχουν ενταχθεί με αποφάσεις του και αφορούν το Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους με προϋπολογισμό περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και την ανάδειξη του κάστρου Πιάδα της Νέας Επιδαύρου.

“Είναι δύο έργα για τα οποία δουλέψαμε σκληρά σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας για να μπορέσουν να ωριμάσουν μελετητικά και να αξιολογηθούν θετικά  ώστε να ενταχθούν στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020”, τόνισε ο κ.Τατούλης.

Τέλος ο κ.Τατούλης κάλεσε τον κ. Νίκα «να μην καθυστερεί την υλοποίηση των έργων που παρέλαβε μόνο και μόνο για να παραπλανήσει τους πολίτες, ότι δήθεν είναι έργα δικά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design