Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021
Home design
ΑρχικήΑθλητισμόςΗ κοινωνιολόγος από την Αργολίδα που κατέκτησε την Κίνα

Η κοινωνιολόγος από την Αργολίδα που κατέκτησε την Κίνα

Σχετικά

Περισσότερα

Η Σοφία Κουγιά γεννήθηκε, μεγάλωσε στο Άργος και είναι μόνιμος κάτοικος πλέον Ναυπλίου. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνιολογία όμως την καρδιά της την κέρδισε το Κung fu, το Τaichi και η Υoga.

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον της για τις Ανατολικές Τέχνες και η διάκρισή της στο κυρτό σπαθί (dao), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Wushu Kung Fu στην πόλη Σιγιάν της Κίνας όπου εκπροσωπήθηκαν 66 χώρες με 2000 αθλητές και αθλήτριες.

Διαβάστε Περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

Πρωτοσέλιδο

 

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στην διανομή εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ αποφάσισε τις προηγούμενες εβδομάδες να παρέχει δωρεάν την ανάγνωση της Έντυπης Έκδοσης σε όλους τους αναγνώστες του, από κινητές συσκευές και PC, μέσω της ψηφιοποιημένης της μορφής.

Πλέον ομαλοποιήθηκε η διανομή και οι συνδρομητές θα βρίσκουν στην θυρίδα τους την εφημερίδα, ενώ παράλληλα θα διατίθεται για αγορά στα σημεία διανομής τύπου.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET

ΜΟΝΟ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ για έναν ολόκληρο χρόνο, έρχεται ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην πόρτα σου (ισχύει εντός Ελλάδας)

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου», είναι εβδομαδιαία εφημερίδα της Αργολίδας. Κυκλοφορεί ανελλιπώς από το Σεπτέμβριο 1997, κάθε Πέμπτη, σε συνδρομητές μέσω ΕΛ.ΤΑ. και στα περίπτερα μέσω του Αθηναϊκού πρακτορείου διανομής τύπου «ΑΛΕΑΤΥΠΟΣ».  

Ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» διαθέτοντας έμπειρο επιτελείο μόνιμων επαγγελματιών ή έκτακτων συνεργατών έχει ποικίλη ύλη, και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Σε κάθε φύλλο υπάρχουν έρευνες και ειδικές σελίδες για τη γυναίκα, το παιδί, ιατρικά θέματα, ιστορικά κείμενα, αρθρογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design