Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαIsobox από την ΠΕ Κορινθίας στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Isobox από την ΠΕ Κορινθίας στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Σχετικά

Περισσότερα

Υγειονομικό υλικό προ ολίγων ημερών παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στο Διευθυντή κ. Τ. Χωρέμη. 

Το πρωί 15 Απριλίου παρέδωσε επίσης στον κ. Χωρέμη, σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Κιάτου, οικισμό τύπου isobox. Ύστερα από προμήθεια στο πλαίσιο αρωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, προς τη δημόσια δομή υγείας και στον αγώνα για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το isobox θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πρώτης υποδοχής ασθενών για την εξέταση πρωτίστως, ύπαρξης ύποπτων κρουσμάτων του ιου.

Το προσωπικό του ΚΥ Κιάτου και ο Διευθυντής ευχαρίστησαν  τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον κ. Γκιολή όπου εκείνος με τη σειρά του συνέχισε να τονίζει τη σημαντικότητα της προσφορά όλων αυτών των «συναδέλφων» του στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε «ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια προς όλους μας το μέγιστο αγαθό, την υγεία μας, είναι προτεραιότητά μας, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για εμένα τον ίδιο η στήριξή του με οποιοδήποτε τρόπο». 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design