Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΓκιόλας: Ορατός ο κίνδυνος προσφυγής σε νέο Μνημόνιο (Ηχητικό)

Γκιόλας: Ορατός ο κίνδυνος προσφυγής σε νέο Μνημόνιο (Ηχητικό)

Σχετικά

Περισσότερα

Αξιοποίηση τώρα των 24 δις από το μαξιλάρι που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος της κοινωνίας ζήτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Όπως σημείωσε, είναι απόλυτα εφικτό και κοστολογημένο το Ολιστικό Πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γκιόλας τόνισε:

  • Άμεση ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, του τομέα που μάχεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.
  • Απολύτως απαραίτητη κρίνεται η έκδοση του ευρωομολόγου όσο κι αν την αντιστρατεύονται η Γερμανία και οι συνήθεις ακόλουθοί της.
  • Οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις πρέπει να ενισχυθούν άμεσα πριν οδηγηθούν στο βάραθρο από την κρίση της πανδημίας. Με τα ψίχουλα που προτίθεται να διαθέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. η Οικονομία της χώρας λόγω της μεγάλης ύφεσης που διαγράφεται, θα οδηγηθεί σε βαθιά κρίση, με ορατό τον κίνδυνο προσφυγής σε νέο Μνημόνιο.
  • Η αποδοχή των επιστημόνων που μας ενημερώνουν δεν αποκλείει την κριτική στις διαπιστώσεις και τα αποτελέσματα που έχουν επέλθει.
  • Η έλλειψη προετοιμασίας, η έλλειψη υγειονομικού υλικού και τα συγκριτικά ελάχιστα τεστ που γίνονται, είναι μια αρνητική πραγματικότητα που πρέπει να τονίζεται. Δόθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ για να γίνονται εξετάσεις σε οικονομικά εύπορους και αφέθηκαν στην τύχη τους οι οικονομικά ασθενείς.
  • Σταγόνα στον ωκεανό είναι η βοήθεια των Ευρωπαίων προς τις οικονομίες των χωρών – μελών για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design