Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΈχουν τρελάνει τους λογιστές της Αργολίδας στα τηλέφωνα!

Έχουν τρελάνει τους λογιστές της Αργολίδας στα τηλέφωνα!

Σχετικά

Περισσότερα

Ο Σύλλογος Λογιστών Ναυπλίας Ερμιονίδας ζητά την κατανόηση των πελατών σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Με νέα ανακοίνωσή του καλεί για λιγότερες οχλήσεις αναφορικά με το επίδομα των 800 ευρώ, καθώς οι λογιστές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αναφέρει μια απόφαση την οποία δεν έχουν προλάβει ακόμα ούτε να διαβάσουν, την στιγμή που δέχονται βροχή από τηλεφωνήματα, με την ίδια ερώτηση.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καχριμάνης:

«Παρατηρείται από τις προηγούμενες ημέρες με κορύφωση σήμερα οι συνάδελφοι λογιστές να δέχονται άπειρα τηλέφωνα από όλους σας με την ίδια ακριβώς ερώτηση: “το δικαιούμαι το επίδομα“.

Θερμή παράκληση προς όλους. Έχουμε αποδείξει ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα σας και αυτό συμβαίνει και τώρα. Τα τηλέφωνα κάθε 1 λεπτό δεν βοηθάνε ούτε εσάς γιατί δεν μπορούμε να απαντήσουμε σ’ όλες τις ερωτήσεις αλλά ούτε και εμάς που για ακόμη μια φορά πρέπει να διαβάσουμε και να καταλάβουμε τι εννοεί κάθε φορά μια απόφαση. Το πλήθος των αποφάσεων είναι πολύ μεγάλο και οι περιπτώσεις που πρέπει να δούμε πάρα πολλές.

Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας. Είμαστε στις επάλξεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ζητάμε την κατανόηση σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design