Τρίτη, Απρίλιος 13, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΜια ιδιαίτερη στιγμή για το Ναυπλιώτη χειρουργό Γιάννη Βίρλο

Μια ιδιαίτερη στιγμή για το Ναυπλιώτη χειρουργό Γιάννη Βίρλο

Σχετικά

Περισσότερα

Με μήνυμα: «Μπορούμε να τον προλάβουμε. Μπορούμε να τον θεραπεύσουμε. Μπορούμε να τον νικήσουμε», ο Ναυπλιώτης χειρουργός Γιάννης Βίρλος, μίλησε την Κυριακή το απόγευμα, στο Βουλευτικό με θέμα: «Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Από τη πρόληψη στη θεραπεία».

Στην ενδιαφέρουσα ομιλία του έδωσε έμφαση στην πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για έναν πολύ συχνό καρκίνο που μπορούμε να τον προλάβουμε.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την σύγκινησή του για την επιστροφή στην πόλη που γεννήθηκε: «Ομιλία στο Βουλευτικό Ναυπλίου για τον καρκίνο του παχεος εντερου! Χθες το βράδυ! Παρουσία συμπολιτών, φίλων, συγγενών και παλιών συμμαθητών! Ιδιαίτερη τιμή η ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου!».

Γιάννης Βίρλος Βουλευτικό

Ο Γιάννης Βίρλος είναι Ειδικευμένος Χειρουργός με εξειδίκευση στο πεδίο της χειρουργικής του εντέρου, ορθού και πρωκτού (Consultant Colorectal Surgeon), όσο και στις χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου (ΙΦΝΕ), καθώς και την εκκολπωματώδη νόσο του παχέος εντέρου.                                                                                                               

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Είναι διευθυντής χειρουργικής (Consultant Colorectal Surgeon) στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του  Derby και Burton του Ηνωμένου Βασιλείου (University Hospitals of Derby and Burton), θέση την οποία διατηρεί από το 2016.  Επίσης είναι αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος Ορθοπυελικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ GENERAL Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια