Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Ρεπορτάζ Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για να αδειάσουν οι πλατείες από τα μηχανάκια

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για να αδειάσουν οι πλατείες από τα μηχανάκια

Σχετικά

Περισσότερα

Λύση στο πρόβλημα της άναρχης στάθμευσης των δίκυκλων φιλοδοξεί να δώσει το υπουργείο Μεταφορών με τη δημιουργία ειδικών χώρων στάθμευσης.

Η εικόνα να σταθμεύουν όπου βρουν οι μηχανές ιδιαίτερα στο Ναύπλιο, αλλά και στο Άργος είναι γνωστή και έχει καταγραφεί πολλές φορές.

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για να αδειάσουν οι πλατείες από τα μηχανάκια

Με απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη θα περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας των πάρκινγκ δικύκλων και συγκεκριμένα: ελάχιστες διαστάσεις, φωτισμός τη νύχτα, φύλαξη και τεχνικές προδιαγραφές (π.χ. διαγραμμίσεις, όρια θέσης οχήματος και ελιγμών).

Σε αυτό το πλαίσιο θα εξεταστούν επίσης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το ενδεχόμενο να επιτρέπεται η κατακόρυφη ανύψωσης (όροφοι ή επίπεδα) ώστε να αυξάνεται η χωρητικότητα στα πάρκινγκ που βρίσκονται σε μικρά οικόπεδα, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας χώρου στάθμευσης δικύκλων και στα πάρκινγκ αυτοκινήτων, εφόσον γίνουν οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις.

Σήμερα δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης δικύκλων και πλέον, θα παρέχεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει μια τέτοια επιχείρηση.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια