Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΑθλητισμόςΦεύγει σαν φίλος από την Ένωση Ερμιονίδας ο Γανώσης

Φεύγει σαν φίλος από την Ένωση Ερμιονίδας ο Γανώσης

Σχετικά

Περισσότερα

Την παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού της Ένωσης Ερμιονίδας γνωστοποίησε ο Αναστάσιος Γανώσης. Οι λόγοι της παραίτησης έχουν να κάνουν με την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς ο ίδιος θέλει να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα.

Όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησης:

«Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας. Απόφαση που προέρχεται από την προσήλωση μου στις νέες μου υποχρεώσεις ως Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας με συνέπεια να έχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

• Ως ιδρυτικό μέλος της ομάδας το 2011 και συντάκτης της ιδρυτικής της διακήρυξης εύχομαι το Δ.Σ του Συλλόγου να ξεπεράσει τις προσδοκίες του για την ομάδα και να καταφέρει αυτό που όλοι ονειρευτήκαμε το 2011 και είδαμε μέχρι και στα σαλόνια της Football League να γίνεται πράξη, μια Ερμιονίδα ενωμένη, χαρούμενη, αγκαλιασμένη να γεμίζει το γήπεδο του Κρανιδίου κάθε Κυριακή.

• Αποχωρώ σαν φίλος και γεμάτος περηφάνια έχοντας υπηρετήσει από πολλά και διαφορετικά πόστα την ομάδα χωρίς ποτέ να έχω ιδιοτελείς σκοπούς.

• Καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design