Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Κοινωνία H 17χρονη «Ναυπλιώτισσα» που έπιασε τον σταυρό ανάμεσα σε 40 άνδρες!

H 17χρονη «Ναυπλιώτισσα» που έπιασε τον σταυρό ανάμεσα σε 40 άνδρες!

Σχετικά

Περισσότερα

Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους τους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της.

«Είμαι πολυ χαρούμενη και περήφανη πρώτον γιατί μου επέτρεψαν να λάβω μέρος και να προσπαθησω και που τελικα τα κατάφερα», είπε στο Νέο Κόσμο η νεαρή ομογενης που ήταν η μοναδική κοπέλα που έπεσε στο νερό μαζί με περίπου 40 παλικάρια.

«Μεγαλώνουμε τρεις κόρες και για εμας ειναι σημαντικο να έχουν και τα κορίτσια την ευκαιρια όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να ενθαρρύνονται και να ανταμείβονται απο τον Ελληνισμό και την παροικία», δήλωσαν στο Νέο Κόσμο οι γονεις της ομογενείς Μάρκος και Μαρία Πανέρα απο την Μυτιλήνη, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και την Λεμεσό.

«Ο θεός να δώσει σε όλους μας φώτιση να βαδίσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι στο 2019» ειπε ο βοηθός επισκόπου Δορυλαίου Νίκανδρος παρουσία του πολιτειακού πρωθυπουργού Στήβεν Μάρσαλ και του Κυβερνήτη ΝΑ Hieu Van Le.

Στον αγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν και ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη ΝΑ κ. Γεώργιος Ψιάχας καθως και οι ομογενείς γερουσιαστές Ειρήνη Πνευματικού και Κωνσταντίνα Μπονάρου.

neoskosmos.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια