Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Στήριξη Διολίτση στους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στήριξη Διολίτση στους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σχετικά

Περισσότερα

Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Πέτρο Διολίτση, ο οποίος εκφράζει την αλληλεγγύη του στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που αποφάσισε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο για την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Όπως σημειώνει ο κ. Διολίτσης:

«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Άργους Μυκηνών καθώς και όλης της Ελλάδας,  στην απεργία της 29ης Μαρτίου 2018.

Στηρίζω τον αγώνα των εργαζομένων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι γιατί τα προβλήματά τους πρέπει  επιτέλους να αντιμετωπιστούν και οι υποσχέσεις που έχουν λάβει να υλοποιηθούν.

Με την κινητοποίηση των εργαζομένων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι υπερασπίζομαι και το δικαίωμα για την παροχή κοινωνικής φροντίδας σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία που αποφάσισε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ για την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι για αξιοπρεπείς κοινωνικές συνθήκες εργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια