Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Πολιτική Το ευχαριστώ Μανιάτη προς την Άλκηστη Παπαδημητρίου

Το ευχαριστώ Μανιάτη προς την Άλκηστη Παπαδημητρίου

Σχετικά

Περισσότερα

Με αφορμή τη σημερινή τιμητική εκδήλωση του Δήμου Ναυπλιέων για την Άλκηστις Παπαδημητρίου, ο βουλευτής Αργολίδας κθ. Γιάννης Μανιάτης επισημαίνει τα εξής:

«Αγαπητή Άλκηστη,

Λυπάμαι που λόγω απουσίας μου στις Βρυξέλλες δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σου στην εκδήλωση με την οποία σε τιμά ο Δήμος Ναυπλιέων.

Στο πρόσωπο σου τιμάμε όλες τις γυναίκες που με αποφασιστικότητα και δύναμη πετυχαίνουν στη ζωή να αναδείξουν προσωπικότητα κοινωνικής κι επαγγελματικής καταξίωσης και προσφοράς.

Παράλληλα όμως, θέλω δημόσια να σου εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις προσφέρει στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο, τη χώρα. Είχα τη χαρά και τη  δυνατότητα να σε γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί σου, τόσο με την ιδιότητα του Βουλευτή Αργολίδας, όσο και με την ιδιότητα του Υπουργού Περιβάλλοντος. Απερίφραστα λοιπόν δηλώνω, ότι είχα την τύχη να συνεργαστώ με δημόσιο λειτουργό, που μπορεί ταυτόχρονα να είναι ο αυστηρότερος θεματοφύλακας της προστασίας του πολιτιστικού πλούτου της χώρας, αλλά και ο ισχυρότερος σύμμαχος για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Ο πολιτισμός και το περιβάλλον της χώρας, τα δυο ανεκτίμητα διαμάντια στο στέμμα της Ελλάδας του μέλλοντος, έχουν βρει στο πρόσωπό σου έναν από τους πιο ολοκληρωμένους και με προοπτική μέλλοντος, υπερασπιστές.

Η Αργολίδα, που από χρόνια ονομάζω ως το μεγαλύτερο ανοιχτό πολιτιστικό πάρκο του κόσμου, είναι τυχερή που έχεις αναλάβει την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Ως φίλος σου, ως ακαδημαϊκός κι ως εκπρόσωπος του λαού της Αργολίδας, θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για όσα μας έχεις προσφέρει και για όσα θα συνεχίσεις να μας προσφέρεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια