Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Αθλητισμός Γερμανοί φοιτητές φέρνουν ξένους τριαθλητές στην Επίδαυρο

Γερμανοί φοιτητές φέρνουν ξένους τριαθλητές στην Επίδαυρο

Σχετικά

Περισσότερα

Ο Δήμος Επιδαύρου και η συνδιοργανώτρια εταιρεία whynot του Epidavros Triathlon, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητικού Management του Heilbronn University της Γερμανίας, διερευνούν πιθανούς τρόπους και δυνατότητες ώστε το Epidavros Triathlon να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στο άμεσο μέλλον, καθιστώντας τον αγώνα αυτόν μια διοργάνωση με σημαντική διεθνή απήχηση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταπτυχιακοί φοιτητές του παραπάνω Πανεπιστημίου στα πλαίσια της μεταπτυχιακής τους διατριβής, εργάζονται πάνω σε δυνητικούς τρόπους οργάνωσης, προώθησης και προβολής της διοργάνωσης σε αθλητές ξένων χωρών. Το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο και την Οργανωτική Επιτροπή του Epidavros Triathlon στην Γερμανία ώστε να συζητηθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των μελετών που έχουν γίνει.

Τα οφέλη από τις παραπάνω ενέργειες, αν πετύχουν, θα είναι πολλαπλά τόσο για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Επιδαύρου όσο και για τους συμμετέχοντες στον αγώνα αθλητές. Επιτυγχάνεται μια σημαντική και συνεχής προβολή των σημαντικότατων μνημείων και αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής της Επιδαύρου, ενισχύοντας το ήδη σημαντικό τουριστικό ρεύμα και βοηθώντας την ανάπτυξη των τοπικών τουριστικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.  Στον αθλητικό τομέα, τα επόμενα χρόνια, οι συμμετέχοντες στο Epidavros Triathlon, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν διεθνή αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια